<img src="https://secure.leadforensics.com/133892.png" alt="" style="display:none;">

Henter inn leder for UX og design som skal lede et spesialistmiljø innenfor brukeropplevelse, interaksjonsdesign og grafisk design.

På bakgrunn av en økende etterspørsel fra kunder og en strategisk satsning på brukeropplevelse og design, har daglig leder Erling Schjetne i iStone Commerce hentet inn Øyvind Nordseth Westbye for å bygge opp og lede et spesialistmiljø innenfor brukeropplevelse, interaksjonsdesign og grafisk design.

- I vår voksende kundeportefølje ser vi at det er viktig å kunne tilby lokal kompetanse innenfor alle fagområder. Vi er teknisk og forettningsmessig svært sterke på digital handel, men vi har ikke hatt lokal UX-kompetanse før nå. Det blir stadig viktigere er å ha fokus på de mer myke aspektene rundt digital handel for å skape en god brukeropplevelse. I tillegg er tilbakemeldingen fra våre kunder at de ser store fordeler med at vi jobber integrert på tvers av fagfelt. Når vi kompletterer vår kompetanse innenfor Marketing, CRM, Netthandel og ERP med UX kan vi levere fantastiske løsninger. I lys av dette har vi derfor valgt å bygge et fagmiljø for brukeropplevelse i Norge. Øyvind er rette mannen for å lede dette, da han har lang erfaring fra kunder med store digitale ambisjoner.

Ifølge Schjetne starter arbeidet med å finne de beste design- og UX-hodene allerede i September, og han kan avsløre at det allerede er planlagt ytterligere forsterkninger i løpet av høsten. Målsetningen er å bygge Norges sterkeste team innenfor brukeropplevelse og design med fokus på digital handel.

Nordseth Westbye går fra rollen som senior interaksjonsdesigner og teamleder i Creuna, til å bli ny leder for satsningen i iStone Commerce. 

- Jeg gleder meg vilt til å starte opp med en så spennende kundeportefølje som iStone har. Mulighetene for å kunne være med på å påvirke våre kunders portefølje av systemer og løsninger, med brukerne i fokus er for meg veldig motiverende.

iStone jobber i dag med kunder som Felleskjøpet, Tine og Vinmonopolet og er 50-tall personer basert i Oslo.

For mer informasjon kontakt:

Erling Schjetne, Daglig Leder iStone Commerce, erling.schjetne@istone.com, +47 93405 520

Tips til lesing

Kjedehuset styrker satsingen på de digitale salgskanalene og inngår avtale med iStone om leveranse av ny netthandelsløsning for å møte kravene fra framtidens digitale B2B-kunder.
right-arrow share search phone phone-filled menu filter envelope envelope-filled close checkmark caret-down arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down